Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Over

Fotoclub De Ontspanner is, na een proefperiode van enkele maanden, in juni 2013 officieel opgericht na een initiatief van 15 enthousiaste amateurfotografen uit de gemeente Giessenlanden. Momenteel heeft de vereniging 25 leden.

Het doel is om in een ontspannen sfeer van elkaar te leren.

Elke 3e donderdag van de maand (uitgezonderd de zomermaanden juli en augustus) organiseren we een clubavond. Door op deze avonden technieken en onderwerpen te behandelen en elkaars foto’s te bekijken en bespreken, proberen we (nog) betere fotografen te worden. Daarnaast worden er regelmatig excursies naar verrassende locaties in en buiten de streek georganiseerd en nodigen we fotografen uit om over hun werk te komen vertellen.

Vanaf september 2013 houden we onze clubavonden in het clubgebouw van de IJsclub Schelluinen.

In het najaar van 2014 zijn we voor het eerst naar buiten getreden door te exposeren in de tuinkamer van De Punt Arkel.